רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי
דף הבית » רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי
מרכיבים:
- 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים
- חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות
- שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל
- 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים גבינת גד 16% המאירי או פנחס)
- כף סלרי קצוץ
אופן ההכנה:
מכניסים את העגבניות למעבד מזון לחיתוך בפולסים קצרים על מנת שהעגבניות לא ימעכו אלה יישארו חתוכות גס במחבת מחממים שמן זית מוסיפים את הסלרי שן שום והעגבניות מוסיפים חצי כוס מים מנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דק' מתבלים במעט פלפל אם העגבניות מעט חמוצות ניתן להוסיף קורט סוכר קוצצים עלי פטרוזיליה מכניסים את הרביולי לרוטב מערבבים מכניסים את הפטרוזיליה ומוזגים לצלחת מפזרים גבינה בולגרית על המנה .
מתכונים נוספים מבית זוקה:
טורטליני פטריות פורצ'ינו ברוטב חמאת אגוזים
מרכיבים: 200 גרם טורטליני פטריות 30 ג"ר חמאה 2 כפות אגוזים לוז 2 כפיות צנוברים מלח,פלפל שחור שן שום פטרוזיליה גרידת לימון פרמזן אופן ההכנה:
רביולי גבינות עיזים ברוטב רוזה עגבניות שרי צלויות
מרכיבים: 200 גרם עגבניות שרי (אפשר לערבב בשרי מכמה סוגים וצבעים) שן שום,שמן זית 100מי"ל שמנת מתוקה בזיליקום 1 כפית בלסמי אופן ההכנה: לחממם תנור
פפרדלה ראגו פטריות
מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2
חונקי כמרים ברוטב פרימוורה
מרכיבים: 200 גרם חונקי כמרים תוצרת זוקה 3 פרחי ברוקולי 5-6 יח' אפונת שלג 3יח' כרוב ניצנים 1זוקיני קטן צהוב 1 זוקיני ירוק קטן 5עגבניות