רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

מרכיבים:

  • 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים
  • חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות
  • שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל
  • 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים גבינת גד 16% המאירי או פנחס)
  • כף סלרי קצוץ

אופן ההכנה:

מכניסים את העגבניות למעבד מזון לחיתוך בפולסים קצרים על מנת שהעגבניות לא ימעכו אלה יישארו חתוכות גס במחבת מחממים שמן זית מוסיפים את הסלרי שן שום והעגבניות מוסיפים חצי כוס מים מנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דק' מתבלים במעט פלפל אם העגבניות מעט חמוצות ניתן להוסיף קורט סוכר קוצצים עלי פטרוזיליה מכניסים את הרביולי לרוטב מערבבים מכניסים את הפטרוזיליה ומוזגים לצלחת מפזרים גבינה בולגרית על המנה .

מתכונים נוספים מבית זוקה:

ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

מרכיבים: 200 גרם ניוקי מעודן 1 דלעת ערמונים (בגודל תפוז) ניתן להשתמש בדלעת רגילה (200 גרם) שמן זיתקורט פלפל שאטה גרוס חצי כפית גרגירי כוסברה

פפרדלה ראגו פטריות

מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2

התחלת שיחה
1
היי, נעים מאוד, איך אפשר לעזור?