רביולי גבינות עיזים ברוטב רוזה עגבניות שרי צלויות
דף הבית » רביולי גבינות עיזים ברוטב רוזה עגבניות שרי צלויות
מרכיבים:
- 200 גרם עגבניות שרי (אפשר לערבב בשרי מכמה סוגים וצבעים)
- שן שום,שמן זית
- 100מי"ל שמנת מתוקה
- בזיליקום
- 1 כפית בלסמי
אופן ההכנה:
לחממם תנור לחום הכי גבוה מלמעלה לקח מגש שטוח לשים בתוכו את העגבניות שרי ולהרטיב אוותן במעט שמן זית וקורט סוכר להכניס לתנור ולאפות עד שהעגבניות צלויות וצרובות הקליפה מתבקעת והן השחימו (אפילו שיראו שרופות ) . לוקחים מחבת בתוכה כף שמן זית לאדות שן שום פרוסה להכניס את העגבניות כולל המיצים שלהן למחבת ולמעוך את העגבניות עם מזלג עד שתשפריץ את המיצים שלה לאחר מעיכות כל המחבת מוסיפים שמנת מתוקה עד להסמכה מוסיפים מלח פלפל להוסיף את הרביולי לצלחת בהגשה לקרוע 3 עלי בזיליקום לפזר מעט וכפית בלסמי מלמעלה ולהגיש
מתכונים נוספים מבית זוקה:
טורטליני פטריות פורצ'ינו ברוטב חמאת אגוזים
מרכיבים: 200 גרם טורטליני פטריות 30 ג"ר חמאה 2 כפות אגוזים לוז 2 כפיות צנוברים מלח,פלפל שחור שן שום פטרוזיליה גרידת לימון פרמזן אופן ההכנה:
רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי
מרכיבים: 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים
פפרדלה ראגו פטריות
מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2
חונקי כמרים ברוטב פרימוורה
מרכיבים: 200 גרם חונקי כמרים תוצרת זוקה 3 פרחי ברוקולי 5-6 יח' אפונת שלג 3יח' כרוב ניצנים 1זוקיני קטן צהוב 1 זוקיני ירוק קטן 5עגבניות