רביולי גבינות עיזים ברוטב רוזה עגבניות שרי צלויות

רביולי גבינות עיזים ברוטב רוזה עגבניות שרי צלויות

מרכיבים:

  • 200 גרם עגבניות שרי (אפשר לערבב בשרי מכמה סוגים וצבעים)
  • שן שום,שמן זית
  • 100מי"ל שמנת מתוקה
  • בזיליקום
  • 1 כפית בלסמי

אופן ההכנה:

לחממם תנור לחום הכי גבוה מלמעלה לקח מגש שטוח לשים בתוכו את העגבניות שרי ולהרטיב אוותן במעט שמן זית וקורט סוכר להכניס לתנור ולאפות עד שהעגבניות צלויות וצרובות הקליפה מתבקעת והן השחימו (אפילו שיראו שרופות ) . לוקחים מחבת בתוכה כף שמן זית לאדות שן שום פרוסה להכניס את העגבניות כולל המיצים שלהן למחבת ולמעוך את העגבניות עם מזלג עד שתשפריץ את המיצים שלה לאחר מעיכות כל המחבת מוסיפים שמנת מתוקה עד להסמכה מוסיפים מלח פלפל להוסיף את הרביולי לצלחת בהגשה לקרוע 3 עלי בזיליקום לפזר מעט וכפית בלסמי מלמעלה ולהגיש

מתכונים נוספים מבית זוקה:

ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

מרכיבים: 200 גרם ניוקי מעודן 1 דלעת ערמונים (בגודל תפוז) ניתן להשתמש בדלעת רגילה (200 גרם) שמן זיתקורט פלפל שאטה גרוס חצי כפית גרגירי כוסברה

רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

מרכיבים: 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים

פפרדלה ראגו פטריות

מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2

התחלת שיחה
1
היי, נעים מאוד, איך אפשר לעזור?