פפרדלה ראגו פטריות

פפרדלה ראגו פטריות

מרכיבים:

  • 200 ג"ר פפרדלה מרקטו
  • 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון)
  • שן שום
  • 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 ענפי טימין טרי
  • 3כפות יין לבן יבש \חצי יבש

אופן ההכנה:

חותכים מהפטריות לחתיכות גדולות בעובי חצי ס"מ ממיסים את החמאה עם שמן הזית ומוסיפים טימין שהמחבת לוהטת מכניסים את הפטריות ומניחים להן להיות במחבת דקה וחצי ללא ערבוב הופכים את הפטריות לצד שני עד קבלת גוון מהגוני עמוק מוסיפים את שן השום חתוכה לפרוסות דק ולאחר מכן להוסיף יין לבן למחבת , מצמצמים את היין ומוזגים פנימה שמנת מתוקה. מבשלים את השמנת עד שהיא מסמיכה ומבעבעת באופן כבד מתבלים במלח פלפל מכניסים את הפפרדלה המבושלת למחבת ומערבבים עם הרוטב. מוזגים לצלחת ומפזרים פרמזן מעל. בתאבון

מתכונים נוספים מבית זוקה:

ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

מרכיבים: 200 גרם ניוקי מעודן 1 דלעת ערמונים (בגודל תפוז) ניתן להשתמש בדלעת רגילה (200 גרם) שמן זיתקורט פלפל שאטה גרוס חצי כפית גרגירי כוסברה

רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

מרכיבים: 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים

התחלת שיחה
1
היי, נעים מאוד, איך אפשר לעזור?