ניוקי סלק ממולא גבינות עם רוטב פסטו בייבי תרד

ניוקי סלק ממולא גבינות עם רוטב פסטו בייבי תרד

מרכיבים:

  • 200 ג"ר ניוקי סלק ממולא גבינות
  • 1 כוס דחוסה של עלי תרד
  • עגבניה קלופה מקופסת שימורים אועגבניה טריה בשלה ללא קליפה
    שמן זית
  • 1.5 כפיות יין לבן
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את עלי התרד והעגבניה עד שמגיעים למרקם חלק וקטיפתי אם המרקם יבש מעט להוסיף מים קרים המרקם צריך להיות כמו מיונז . (יש להקפיד לא לטחון ייתר על המידה שהתרד לא ישחיר) במחבת מחממים שמן זית מוסיפים שן שום חתוכה כף וחצי יין לבן אחרי שהיין יצטמצם מוסיפים שמנת מתוקה ואז מוסיפים 2 כפיות ממחית התרד וההעגבניה מבשלים ביחד עד שמסמיך מוסיפים את הניוקי סלק ומגישים מיד.

מתכונים נוספים מבית זוקה:

רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

מרכיבים: 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים

פפרדלה ראגו פטריות

מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2

התחלת שיחה
1
כיצד אפשר לעזור?
היי, נעים מאוד, איך אפשר לעזור?