ניוקי סלק ממולא גבינות עם רוטב פסטו בייבי תרד
דף הבית » ניוקי סלק ממולא גבינות עם רוטב פסטו בייבי תרד
מרכיבים:
- 200 ג"ר ניוקי סלק ממולא גבינות
- 1 כוס דחוסה של עלי תרד
- עגבניה קלופה מקופסת שימורים אועגבניה טריה בשלה ללא קליפה
שמן זית - 1.5 כפיות יין לבן
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את עלי התרד והעגבניה עד שמגיעים למרקם חלק וקטיפתי אם המרקם יבש מעט להוסיף מים קרים המרקם צריך להיות כמו מיונז . (יש להקפיד לא לטחון ייתר על המידה שהתרד לא ישחיר) במחבת מחממים שמן זית מוסיפים שן שום חתוכה כף וחצי יין לבן אחרי שהיין יצטמצם מוסיפים שמנת מתוקה ואז מוסיפים 2 כפיות ממחית התרד וההעגבניה מבשלים ביחד עד שמסמיך מוסיפים את הניוקי סלק ומגישים מיד.
מתכונים נוספים מבית זוקה:
טורטליני פטריות פורצ'ינו ברוטב חמאת אגוזים
מרכיבים: 200 גרם טורטליני פטריות 30 ג"ר חמאה 2 כפות אגוזים לוז 2 כפיות צנוברים מלח,פלפל שחור שן שום פטרוזיליה גרידת לימון פרמזן אופן ההכנה:
רביולי גבינות עיזים ברוטב רוזה עגבניות שרי צלויות
מרכיבים: 200 גרם עגבניות שרי (אפשר לערבב בשרי מכמה סוגים וצבעים) שן שום,שמן זית 100מי"ל שמנת מתוקה בזיליקום 1 כפית בלסמי אופן ההכנה: לחממם תנור
רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי
מרכיבים: 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים
פפרדלה ראגו פטריות
מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2