טורטליני פטריות פורצ'ינו ברוטב חמאת אגוזים

טורטליני פטריות פורצ'ינו ברוטב חמאת אגוזים

מרכיבים:

  • 200 גרם טורטליני פטריות
  • 30 ג"ר חמאה
  • 2 כפות אגוזים לוז
  • 2 כפיות צנוברים
  • מלח,פלפל שחור
  • שן שום פטרוזיליה
  • גרידת לימון
  • פרמזן

אופן ההכנה:

קוצצים את האגוזים והצנוברים ,במחבת ממיסים בצורה איטית את החמאה מוסיפים את האגוזים ומטגנים על חום נמוך עד קבלת גוון זהוב חום של החמאה. מתבלים בחצי שן שום חתוכה דק מלח פלפל ומוסיפים 2-3 כפות מים מכניסים את הטורטליני המבושל למחבת ומרקידים את המחבת מעט כדי שהרוטב יכסה את הטורטליני תוך כדי ההרקדה לפזר פטרוזיליה קצוצה. מוזגים לצלחת מומלץ לגרד מעט גרידת לימון ולפזר פרמזן.

מתכונים נוספים מבית זוקה:

ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

מרכיבים: 200 גרם ניוקי מעודן 1 דלעת ערמונים (בגודל תפוז) ניתן להשתמש בדלעת רגילה (200 גרם) שמן זיתקורט פלפל שאטה גרוס חצי כפית גרגירי כוסברה

רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

מרכיבים: 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים

פפרדלה ראגו פטריות

מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2

התחלת שיחה
1
היי, נעים מאוד, איך אפשר לעזור?