חונקי כמרים ברוטב פרימוורה
דף הבית » חונקי כמרים ברוטב פרימוורה
מרכיבים:
- 200 גרם חונקי כמרים תוצרת זוקה
- 3 פרחי ברוקולי
- 5-6 יח' אפונת שלג
- 3יח' כרוב ניצנים
- 1זוקיני קטן צהוב
- 1 זוקיני ירוק קטן
- 5עגבניות שרי מנומרות חצויות
- שום,שמן זית ,מלח, פלפל
- כף מיץ לימון טרי
- 1 כפית דבש
- 1 כף פרנו או ערק
אופן ההכנה:
קוצצים את הזוקיני לפרוסות אובליות ארוכות
חוצים את העגבניות שרי
במים שמרתיחים עבור הפסטה
שולקים את הברוקולי , כרוב הניצנים ואפונת השלג דקה במים הרותחים ומוציאים .
לאחר מכן באותם המים מבשלים את הפסטה
במחבת מוזגים כפית שמן זית מטגנים את העגבניות ואז מוסיפים את הזוקיני שן שום חתוך לפרוסות ואת הירקות המאודים .
מוזגים פנימה מיץ לימון מעורבב עם דבש מתבלים במלח פלפל ומוסיפים את הפסטה המבושלת פנימה מוזגים לצלחת ומוסיפים את הנענע ויוצקים מעל את הפרנו או הערק
מומלץ להגיש עם גבינת פקורינו
מתכונים נוספים מבית זוקה:
טורטליני פטריות פורצ'ינו ברוטב חמאת אגוזים
מרכיבים: 200 גרם טורטליני פטריות 30 ג"ר חמאה 2 כפות אגוזים לוז 2 כפיות צנוברים מלח,פלפל שחור שן שום פטרוזיליה גרידת לימון פרמזן אופן ההכנה:
רביולי גבינות עיזים ברוטב רוזה עגבניות שרי צלויות
מרכיבים: 200 גרם עגבניות שרי (אפשר לערבב בשרי מכמה סוגים וצבעים) שן שום,שמן זית 100מי"ל שמנת מתוקה בזיליקום 1 כפית בלסמי אופן ההכנה: לחממם תנור
רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי
מרכיבים: 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים
פפרדלה ראגו פטריות
מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2