ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

מרכיבים:

  • 200 גרם ניוקי מעודן
  • 1 דלעת ערמונים (בגודל תפוז) ניתן להשתמש בדלעת רגילה (200 גרם)
  • שמן זית
    קורט פלפל שאטה גרוס
  • חצי כפית גרגירי כוסברה טחונים או כתושים
  • חצי כף ליקר אמרטו איטלקי
  • 1 עוגית אמרטי
  • עלי מרווה טרי
  • 25 גרם חמאה
  • שום

אופן ההכנה:

מקלפים את הדלעת וחותכים לקוביות גסות (2*2) מטפטפים מעל שמן זית מלח מעט סוכר גרגרי כוסברה ופלפל שאטה גרוס מחממים תנור על גריל לחום הכי גבוהה מכניסים את הדלעת על מגש שטוח ואופים עד שהדלעת צלויה ושרופה ומתקרמלת , בינתיים ממיסים 25ג"ר חמאה מוסיפים עלה מרווה שלם ושן שום חתוכה מוזגים את הדלעת לתוך המחבת (יש אפשרות להוסיף שמנת מתוקה לא חובה) מוסיפים את הניוקי ומוזגים לצלחת מעל מפזרים את ליקר האמרטו ומגרדים מעט מהעוגיה על המנה

מתכונים נוספים מבית זוקה:

רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

מרכיבים: 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים

פפרדלה ראגו פטריות

מרכיבים: 200 ג"ר פפרדלה מרקטו 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון) שן שום 20 ג"ר חמאה + כף שמן זית 150 מ"ל שמנת מתוקה 2

התחלת שיחה
1
היי, נעים מאוד, איך אפשר לעזור?