צור קשר

מתכוני פסטה

ניוקי סלק ממולא גבינות עם רוטב פסטו בייבי תרד

טוחנים בבלנדר את עלי התרד והעגבניה עד שמגיעים למרקם חלק וקטיפתי אם המרקם יבש מעט להוסיף מים קרים המרקם צריך להיות כמו מיונז .

(יש להקפיד לא לטחון ייתר על המידה שהתרד לא ישחיר)


למתכון המלא >>
חונקי כמרים ברוטב פרימוורה

קוצצים את הזוקיני לפרוסות אובליות ארוכות
חוצים את העגבניות שרי במים שמרתיחים עבור הפסטה
שולקים את הברוקולי , כרוב הניצנים ואפונת השלג
דקה במים הרותחים ומוציאים .


למתכון המלא >>
פפרדלה ראגו פטריות

חותכים מהפטריות לחתיכות גדולות בעובי חצי ס"מ

ממיסים את החמאה עם שמן הזית ומוסיפים טימין שהמחבת לוהטת מכניסים את הפטריות
ומניחים להן להיות במחבת דקה וחצי ללא ערבוב הופכים את הפטריות לצד שני עד קבלת גוון מהגוני עמוק


למתכון המלא >>
רביולי אגוזים ברוטב שמנת פסטו

 במחבת מערבבים שמנת מתוקה ופסטו עד שהשמנת מסמיכה מוסיפים את הרביולי ומוזגים לצלחת מפזרים מעל פרמז'ן


למתכון המלא >>
רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

מכניסים את העגבניות למעבד מזון לחיתוך בפולסים קצרים על מנת שהעגבניות לא ימעכו אלה יישארו חתוכות גס

במחבת מחממים שמן זית מוסיפים את הסלרי שן שום והעגבניות מוסיפים חצי כוס מים מנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דק'


למתכון המלא >>
רביולי גבינות עיזים ברוטב רוזה עגבניות שרי צלויות

לחממם תנור לחום הכי גבוה מלמעלה לקח מגש שטוח לשים בתוכו את העגבניות שרי ולהרטיב אוותן במעט שמן זית וקורט סוכר. להכניס לתנור ולאפות עד שהעגבניות צלויות וצרובות הקליפה מתבקעת והן השחימו (אפילו שיראו שרופות ) .


למתכון המלא >>
טורטליני פטריות פורצ'ינו ברוטב חמאת אגוזים

 קוצצים את האגוזים והצנוברים ,במחבת ממיסים בצורה איטית את החמאה מוסיפים את האגוזים ומטגנים על חום נמוך עד קבלת גוון זהוב חום של החמאה.


למתכון המלא >>
ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

 מקלפים את הדלעת וחותכים לקוביות גסות (2*2) מטפטפים מעל שמן זית מלח מעט סוכר גרגרי כוסברה ופלפל שאטה גרוס מחממים תנור על גריל לחום הכי גבוהה

מכניסים את הדלעת על מגש שטוח ואופים עד שהדלעת צלויה ושרופה ומתקרמלת


למתכון המלא >>
  מפת האתר צור קשר  
האלה 23 אבן יהודה 09-8992273        Signed by