צור קשר
מתכוני פסטה  >>  ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

ניוקי מעודן ברוטב זוקה (דלעת)

חומרים:

  • 200 ג"ר ניוקי מעודן
  • 1 דלעת ערמונים (בגודל תפוז) ניתן להשתמש בדלעת רגילה (200 ג"ר)
  • שמן זית
  • קורט פלפל שאטה גרוס
  • חצי כפית גרגירי כוסברה טחונים או כתושים
  • חצי כף ליקר אמרטו איטלקי
  • 1 עוגית אמרטי
  • עלי מרווה טרי
  • 25ג"ר חמאה
  • שום

אופן ההכנה

מקלפים את הדלעת וחותכים לקוביות גסות (2*2) מטפטפים מעל שמן זית מלח מעט סוכר גרגרי כוסברה ופלפל שאטה גרוס מחממים תנור על גריל לחום הכי גבוהה מכניסים את הדלעת על מגש שטוח ואופים עד שהדלעת צלויה ושרופה ומתקרמלת , בינתיים ממיסים 25ג"ר חמאה מוסיפים עלה מרווה שלם ושן שום חתוכה מוזגים את הדלעת לתוך המחבת (יש אפשרות להוסיף שמנת מתוקה לא חובה) מוסיפים את הניוקי ומוזגים לצלחת מעל מפזרים את ליקר האמרטו ומגרדים מעט מהעוגיה על המנה

  מפת האתר צור קשר  
האלה 23 אבן יהודה 09-8992273        Signed by