צור קשר
מתכוני פסטה  >>  רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

רביולי קונפי חצילים ברוטב סגוואקי

חומרים:

  • 200 ג"ר רביולי קונפי חצילים
  • חצי קופסת שימורים של עגבניות איטלקיות
  • שמן זית ,פטרוזיליה ,שום ,מלח ופלפל
  • 20 ג"ר גבינה בולגרית איכותית (אנחנו אוהבים גבינת גד 16% המאירי או פנחס)
  • כף סלרי קצוץ

אופן ההכנה

מכניסים את העגבניות למעבד מזון לחיתוך בפולסים קצרים על מנת שהעגבניות לא ימעכו אלה יישארו חתוכות גס במחבת מחממים שמן זית מוסיפים את הסלרי שן שום והעגבניות מוסיפים חצי כוס מים מנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דק' מתבלים במעט פלפל אם העגבניות מעט חמוצות ניתן להוסיף קורט סוכר קוצצים עלי פטרוזיליה מכניסים את הרביולי לרוטב מערבבים מכניסים את הפטרוזיליה ומוזגים לצלחת מפזרים גבינה בולגרית על המנה .

  מפת האתר צור קשר  
האלה 23 אבן יהודה 09-8992273        Signed by