צור קשר
מתכוני פסטה  >>  רביולי אגוזים ברוטב שמנת פסטו

רביולי אגוזים ברוטב שמנת פסטו

חומרים:

  • 1 רביולי אגוזים בבצק סלק
  • 1 כף רוטב פסטו
  • 120 מ"ג שמנת מתוקה

אופן ההכנה

במחבת מערבבים שמנת מתוקה ופסטו עד שהשמנת מסמיכה מוסיפים את הרביולי ומוזגים לצלחת מפזרים מעל פרמז'ן אפשרות נוספת להמיר את השמנת ב35 מ"ג חמאה או שמן זית ואז הרוטב יוצא יותר יבש לאוהבי הזא'נר

  מפת האתר צור קשר  
האלה 23 אבן יהודה 09-8992273        Signed by