צור קשר
מתכוני פסטה  >>  פפרדלה ראגו פטריות

פפרדלה ראגו פטריות

חומרים:

  • 200 ג"ר פפרדלה מרקטו
  • 150ג"ר תערובת פטריות (שיטאקי טרי,פורטבלו שמפיניון)
  • שן שום
  • 20 ג"ר חמאה +כף שמן זית
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 ענפי טימין טרי
  • 3כפות יין לבן יבש \חצי יבש

אופן ההכנה

חותכים מהפטריות לחתיכות גדולות בעובי חצי ס"מ ממיסים את החמאה עם שמן הזית ומוסיפים טימין שהמחבת לוהטת מכניסים את הפטריות ומניחים להן להיות במחבת דקה וחצי ללא ערבוב הופכים את הפטריות לצד שני עד קבלת גוון מהגוני עמוק מוסיפים את שן השום חתוכה לפרוסות דק ולאחר מכן להוסיף יין לבן למחבת , מצמצמים את היין ומוזגים פנימה שמנת מתוקה. מבשלים את השמנת עד שהיא מסמיכה ומבעבעת באופן כבד מתבלים במלח פלפל מכניסים את הפפרדלה המבושלת למחבת ומערבבים עם הרוטב. מוזגים לצלחת ומפזרים פרמזן מעל. בתאבון

  מפת האתר צור קשר  
האלה 23 אבן יהודה 09-8992273        Signed by